fbpx

BEAT IT – holder skoene friske og lugtfri

99,00 DKK

BEAT IT holder skoene friske og lugtfri

Vidste du, at? En voksen person afgiver cirka 2,5 liter fugt til omgivelserne hver dag. Heraf kommer cirka 20 ml fugt fra fødderne. Det er denne fugt, der giver grobund for bakterier og dårlig lugt i sko. Aktivt kul kan fjerne denne lugt 100 % naturligt og effektivt.

Primær farve: Sort
Varenummer (SKU): 919600 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

BEAT IT skoposer med aktivt kul – holder skoene friske og lugtfri – En lang arbejdsdag kan give svedige fødder – og svedige fødder er det, der får dine sko til at lugte. BEAT IT skoposer med aktiv kul fjerner fugt og lugt på en naturlig og bæredygtig måde. 

Hvad er aktivt kul?
Det aktive kul i skoposerne er fremstillet af bambus – nærmere betegnet restprodukter fra bambusproduktionen som f.eks. top og bund af bambusstænglerne. Bambussen bliver først brændt ved lav temperatur, siden ved højere temperaturer op til 800 – 1000 °C. En hurtig nedkøling sikrer, at det aktive kul er fyldt med millioner af små porer. 

Hvorfor bruger vi aktivt kul?
Aktivt kul fjerner lugt, fugt og skadelige partikler på en helt naturlig måde og er samtidig uskadeligt for både miljø og for allergikere. Aktivt kul er fremragende til at absorbere og binde lugt, fugt og skadelige stoffer. Aktivt kul er effektivt i månedsvis og kan genaktiveres – bare læg poserne i sollys eller på en varm radiator i 2-3 timer. Når kullet ikke længere er aktivt, kan det bruges som plantegødning. Aktivt kul er desuden et 100 % bæredygtigt og naturligt produkt. 

Go to Top