fbpx

Concave O1, petrol

750,00 DKK
600,00 DKK

Super let og funktionel snøresko med overdel et smart tekstil design. Skoene er foret med Coolmax® for øget klima komfort. Ydersålen er lavet af ekstrem skridhæmmende EVA og gummi. Den udskiftelige Edge indlægssål er lavet i antibakterielle materialer der er med til at skabe godt fodklima. Den faste del af sålen giver stabilitet i svang og hæl. TPE GEL teknologi giver ekstra høj støjabsorbering i hælen. Forfoden har indbygget Reflexzonen der til at skabe øget komfort på en lang arbejdsdag.

Serie: Edge
Sikkerhedsklasse: O1
Skotype: Sko
Egenskaber: SRC Skridhæmmende sål, Coolmax foe´r, Antistatisk
Branche: Service, Hospital & pleje, Komfort & Fritid
Primær farve: Petrol
Køn: Unisex

36373839404142434445464748

Beskrivelse

EDGE – ET GODT FODFÆSTE I RESTAURATIONSBRANCHEN
Edge serien er speciel udviklet til dig, som arbejder i restaurationsbranchen, og som er gående i mange timer om dagen. I denne serie er der lagt særlig fokus på, at sikre dig en god komfort og funktionalitet hele dagen, mens strenge krav til skridsikkerhed imødekommes.

Den nye specialudviklet EVA/gummi ydersål er ekstrem skridhæmmende, og giver et forbedret fodfæste på glatte og olieret gulve. Sålen er lavet i et letvægts materiale, som er let at rengøre efter brug.

For at forbedre komforten er der i Edge-serien tilføjet en udskiftelig antibakteriel indlægssål, med en stødabsorberende gel teknologi, som absorberer og mindsker stød.

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , , , , ,

Go to Top